Zoeken naar betekenis ilse

 
betekenis ilse
Betekenis van Ilse.
Ik kan best goed zingen maar ik ben niet zo lang ze noemen me ook Ilse de korte. Het leukste aan de naam Ilse.: Het minst leuke.: Dat sommige mensen Iewse zeggen in plaats van gewoon Ilse. Het leukste aan de naam Ilse.: Leuke korte naam, en het heeft een mooie betekenis.
Keyboost France
Ilse 9 definities Encyclo.
Vervolgens stroomt de Ilse door het Ilsedal langs Ilsenburg. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Ilse_rivier.: planetoïde 249 Ilse is een planetoïde in de planetoïdengordel tussen de banen van de planeten Mars en Jupiter. Ilse heeft een diameter van ongeveer 35 km en draait in 3667, jaar om de zon.
NS
NVB verklaring voornaam Ilse.
Voornaam is gelijk aan. In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth. is het ook de naam van een waternimf, een elf. Vooral sinds Heine Harzreise, 1826 is de naam in Duitsland en ook wel daarbuiten populair geworden.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Betekenis Ilse.
Wat betekent Ilse? Hieronder vind je 15 betekenissen van het woord Ilse. Je kunt ook zelf een definitie van Ilse toevoegen. Meaning: Variant of Elisabeth: From Elisheba, meaning either oath of God, or God is satisfaction. meisjesnaam Betekenis: Duits naam In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth.
Betekenis van de naam Ilse.
Hieronder vind je de betekenis van de naam Ilse, maar ook de statistieken en andere leuke feitjes van deze leuke naam. Deze naam is in het jaar 2017 in totaal 87 keer gegeven door ouders aan hun pasgeborene en staat daarmee op de 158de plaats van alle namen die dat jaar zijn ingeschreven in Nederland.
Ilse voornaam Wikipedia.
Ilse Werner 1921, Duitse actrice en zangeres. Ilse Starkenburg 1963, Nederlandse schrijfster en dichteres. Ilse Huizinga 1966, Nederlandse jazzzangeres. Ilse Uyttersprot 1967, Vlaamse politica. Ilse De Meulemeester 1971, Miss België. Ilse Warringa 1975, Nederlands actrice. Ilse Heus 1976, Nederlandse actrice.
Voornaam Ilse: betekenis en populariteit.
Meisjesnaam die begint met I Meisjesnaam die eindigt op E Meisjesnaam van 4 letters. Betekenis van Ilse. Ilse is een vorm van Elisabeth. Daar vind je meer informatie over de betekenis en herkomst van deze voornaam. Populariteit van Ilse. Populariteit in Nederland.
Betekenis van Ilse babyplaza.be.
Homepage Babynamen Overzicht namen Ilse. De voornaam ilse. Betekenis en herkomst van Ilse. Ilse is een Duitse meisjesnaam. De betekenis van de naam Ilse is afgeleid van Elisabeth ik zweer bij god. In Vlaanderen is dit een zeldzame naam. Voornamen gelijkend op Ilse.
Ilse Betekenis van de voornaam Ilse.
Vergelijkbaar met Ilse.: Ilize Ilsa Illse Ilayza Ilaisha Ilayshia Ilyssa Ilysa Ilaysha Ilaiza Ilaisa Ilyza Ilsy Ilse-marije Ilseene Ilse esmeé Ilse mirte Jilse Nilsen Anne-ilse Anne-ilse Nilsen Jils Ilsy Jilse Ilse esmeé Ilsa Filsan Ilsu Ilse mirte Ilseene Ilse-marije. Voornamen zoals Ilse.: Vind de betekenis van een andere voornaam.
Ilse: betekenis en populariteit naam.
Betekenis van Ilse. God heeft gezworen. Beschrijving van Ilse. Ilse is oorspronkelijk een naam van een waternimf maar kan ook verwijzen naar de naam Elisabeth wat gewijd aan God betekent. In andere landen dan Nederland is Ilse niet bekend. In 2009 schoot de naam Ilse omhoog in populariteit.

Contacteer ons

zoekmachine ilse
betekenis ilse
ilse betekenis
dutch ilse
ilse startpagina alles op een rijtje
ilse de
startpagina ilse
wat betekent ilse
betekenis naam ilse