Resultaten voor betekenis naam ilse

 
betekenis naam ilse
Betekenis van Ilse.
Het leukste aan de naam Ilse.: Leuke korte naam, en het heeft een mooie betekenis. Het minst leuke.: Door vriendinnen word ik lisse genoemd en veel mensen zeggen ielse. Het leukste aan de naam Ilse.: Leuke korte naam, en het heeft een mooie betekenis.
https://www.aqua-viva.be/
Ilse 9 definities Encyclo.
zoekmachine ilse is de naam van de eerste Nederlandse zoekmachine op het internet. Wiebe Weikamp begon als 20-jarige informaticastudent aan de Hogeschool Eindhoven HSE aan een zoekmachine die hij samen met Merien ten Houten en Robert Klep maakte. De naam stond oorspronkelijk voor InterLink Search Engine.
bosiet rotterdam
Betekenis Ilse.
Je kunt ook zelf een definitie van Ilse toevoegen. Meaning: Variant of Elisabeth: From Elisheba, meaning either oath of God, or God is satisfaction. meisjesnaam Betekenis: Duits naam In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth. is het ook de naam van een waternimf, een elf.
managers
Voornaam Ilse: betekenis en populariteit.
Ilse is een vorm van Elisabeth. Daar vind je meer informatie over de betekenis en herkomst van deze voornaam. Populariteit van Ilse. Populariteit in Nederland. Statistiek Jaar Jongensnaam Meisjesnaam. Aantal keer gegeven. Aantal keer gegeven. Positie top-20 babynamen. Positie top-1000 babynamen. Totale bevolking eerste voornaam. Totale bevolking volgnaam. Bron: Sociale Verzekeringsbank, Nederlandse Voornamenbank. Populariteit in Belgiƫ. Statistiek Jaar Jongensnaam Meisjesnaam. Positie top-100 babynamen. Positie top-1000 babynamen. Bron: Kind en Gezin, Statbel. Opleiding en inkomen. Ilse als meisjesnaam. In wijken waar tussen 2009 en 2014 meisjes met de naam Ilse zijn geboren.
NVB verklaring voornaam Ilse.
Voornaam is gelijk aan. In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth. is het ook de naam van een waternimf, een elf. Vooral sinds Heine Harzreise, 1826 is de naam in Duitsland en ook wel daarbuiten populair geworden.
Betekenis van Ilse babyplaza.be.
Homepage Babynamen Overzicht namen Ilse. De voornaam ilse. Betekenis en herkomst van Ilse. Ilse is een Duitse meisjesnaam. De betekenis van de naam Ilse is afgeleid van Elisabeth ik zweer bij god. In Vlaanderen is dit een zeldzame naam. Voornamen gelijkend op Ilse.
Betekenis van de naam Ilse.
Hieronder vind je de betekenis van de naam Ilse, maar ook de statistieken en andere leuke feitjes van deze leuke naam. Deze naam is in het jaar 2017 in totaal 87 keer gegeven door ouders aan hun pasgeborene en staat daarmee op de 158de plaats van alle namen die dat jaar zijn ingeschreven in Nederland.
Ilse voornaam Wikipedia.
In Vlaanderen zal men de naam meestal met een korte i uitspreken. De schrijfwijze van de naam Ilse kan in blokletters of getypt soms verwarrend zijn, omdat de hoofdletter i" en de kleine letter L" sterk op elkaar lijken en er in sommige lettertypen exact hetzelfde uitzien.
Ilse Betekenis van de voornaam Ilse.
Finn en Yara babynamen 2017. Naam betekenis Ilse. Zwanger Babynamen voornaam De betekenis van Ilse. Wil je de grafiek met de populariteit van Ilse zien? Hoe vind jij deze naam? Past Ilse goed bij je eigen voornaam? Verbeter de criteria voor Ilse.
Ilse, betekenis, populariteit en reacties!
Wat betekent de naam Ilse? De betekenis van de naam Ilse is gewijd" aan God." De naam Ilse is een van herkomst Duitse" naam." Meestal wordt de naam gebruikt als een meisjesnaam. Onderaan deze pagina staan reacties van anderen op de naam Ilse.

Contacteer ons

zoekmachine ilse
betekenis ilse
ilse betekenis
dutch ilse
ilse startpagina alles op een rijtje
ilse de
startpagina ilse
wat betekent ilse
betekenis naam ilse