Op zoek naar wat betekent ilse?

 
wat betekent ilse
Ilse 9 definities Encyclo.
Ilse is een Duitse meisjesnaam. Het betekent gewijd aan God. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Ilse wordt voornamelijk gebruikt in Duitsland. Het is een verkorte vorm van Elizabeth, gebruikt in Engelstalige landen en in de Bijbel. Wat zegt men in andere landen?
seo ranking
Ilse, betekenis, populariteit en reacties!
Wat betekent de naam Ilse? De betekenis van de naam Ilse is gewijd" aan God." De naam Ilse is een van herkomst Duitse" naam." Meestal wordt de naam gebruikt als een meisjesnaam. Onderaan deze pagina staan reacties van anderen op de naam Ilse.
acqua potabile
Betekenis Ilse.
Wat betekent Ilse? Hieronder vind je 15 betekenissen van het woord Ilse. Je kunt ook zelf een definitie van Ilse toevoegen. Meaning: Variant of Elisabeth: From Elisheba, meaning either oath of God, or God is satisfaction. meisjesnaam Betekenis: Duits naam In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth.
heijmanswoningontruiming.nl
Betekenis van de naam Ilse.
Hieronder vind je de betekenis van de naam Ilse, maar ook de statistieken en andere leuke feitjes van deze leuke naam. Deze naam is in het jaar 2017 in totaal 87 keer gegeven door ouders aan hun pasgeborene en staat daarmee op de 158de plaats van alle namen die dat jaar zijn ingeschreven in Nederland.
Ilse voornaam Wikipedia.
Ilse Werner 1921, Duitse actrice en zangeres. Ilse Starkenburg 1963, Nederlandse schrijfster en dichteres. Ilse Huizinga 1966, Nederlandse jazzzangeres. Ilse Uyttersprot 1967, Vlaamse politica. Ilse De Meulemeester 1971, Miss Belgiƫ. Ilse Warringa 1975, Nederlands actrice. Ilse Heus 1976, Nederlandse actrice.
Voornaam Ilse: betekenis en populariteit.
Voornamen die passen bij Ilse. Statistisch bewezen: deze voornamen passen bij Ilse. Mensen die hun kind Ilse noemen geven hun andere kinderen vaak deze namen.: Broertjes van Ilse Zusjes van Ilse. Alwin, Arne, Eelco, Emiel, Huub, Leon, Mark, Niels, Rob, Stef.
Betekenis van Ilse.
Ook al is het een korte naam mensen korten het in mijn ervaring toch vaak af naar ils wat dan al snel veranderd in pils. Heet jij ook Ilse? Plaats jouw naamervaring. Het leukste aan de naam Ilse.: Het minst leuke.:
Ilse Cornu Kerknet.
Iedere week een roos op bed Marc Desmet over barmhartigheid. Haal jij ook een askruisje op Aswoensdag? Wat betekent de Opdracht van de Heer in de tempel op Lichtmis? Slechts 1 op 10 christenen noemt God als helper Mark Elchardus.
Wat betekent Ilse? Definities en afkortingen geleverd door Computerwoorden.nl.
Bekende zoekmachine in Belgiƫ en in Nederland. Ilse is tevens eigenaar van Startpagina.nl. Voeg toe aan lijst Print dit woord Selectie naar lijst Directe link naar Ilse." Zoeken met Google. Wist u dat Computerwoorden.nl een lijst heeft met alle domeinextensies die op het internet worden gebruikt?

Contacteer ons

zoekmachine ilse
betekenis ilse
ilse betekenis
dutch ilse
ilse startpagina alles op een rijtje
ilse de
startpagina ilse
wat betekent ilse
betekenis naam ilse