Zoeken naar wat betekent de naam ilse

 
wat betekent de naam ilse
Betekenis van Ilse.
Ook al is het een korte naam mensen korten het in mijn ervaring toch vaak af naar ils wat dan al snel veranderd in pils. Heet jij ook Ilse? Plaats jouw naamervaring. Het leukste aan de naam Ilse.: Het minst leuke.:
https://www.fvermeulenmakelaardij.nl/
Ilse 9 definities Encyclo.
Ilse is een Duitse meisjesnaam. Het betekent gewijd aan God. Extra info: Waar wordt het gebruikt? De naam Ilse wordt voornamelijk gebruikt in Duitsland. Het is een verkorte vorm van Elizabeth, gebruikt in Engelstalige landen en in de Bijbel. Wat zegt men in andere landen?
Metropool Vastgoed
Ilse, betekenis, populariteit en reacties!
Wat betekent de naam Ilse? De betekenis van de naam Ilse is gewijd" aan God." De naam Ilse is een van herkomst Duitse" naam." Meestal wordt de naam gebruikt als een meisjesnaam. Onderaan deze pagina staan reacties van anderen op de naam Ilse.
GDPR
Betekenis van Ilse babyplaza.be.
Homepage Babynamen Overzicht namen Ilse. De voornaam ilse. Betekenis en herkomst van Ilse. Ilse is een Duitse meisjesnaam. De betekenis van de naam Ilse is afgeleid van Elisabeth ik zweer bij god. In Vlaanderen is dit een zeldzame naam. Voornamen gelijkend op Ilse.
Betekenis van de naam Ilse.
Hieronder vind je de betekenis van de naam Ilse, maar ook de statistieken en andere leuke feitjes van deze leuke naam. Deze naam is in het jaar 2017 in totaal 87 keer gegeven door ouders aan hun pasgeborene en staat daarmee op de 158de plaats van alle namen die dat jaar zijn ingeschreven in Nederland.
Voornaam Ilse: betekenis en populariteit.
Ilse als meisjesnaam. In wijken waar tussen 2009 en 2014 meisjes met de naam Ilse zijn geboren. 8 procent minder hoogopgeleiden. dan in de rest van Nederland. en is het gemiddelde inkomen 3 procent hoger. Bron: RTL Nieuws. Voornamen die lijken op Ilse.
Betekenis Ilse.
Wat betekent Ilse? Hieronder vind je 15 betekenissen van het woord Ilse. Je kunt ook zelf een definitie van Ilse toevoegen. Meaning: Variant of Elisabeth: From Elisheba, meaning either oath of God, or God is satisfaction. meisjesnaam Betekenis: Duits naam In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth.
Ilse voornaam Wikipedia.
In Vlaanderen zal men de naam meestal met een korte i uitspreken. De schrijfwijze van de naam Ilse kan in blokletters of getypt soms verwarrend zijn, omdat de hoofdletter i" en de kleine letter L" sterk op elkaar lijken en er in sommige lettertypen exact hetzelfde uitzien.
NVB verklaring voornaam Ilse.
Voornaam is gelijk aan. In de meeste gevallen is het een verkorting van Elisabeth. is het ook de naam van een waternimf, een elf. Vooral sinds Heine Harzreise, 1826 is de naam in Duitsland en ook wel daarbuiten populair geworden.
Ilse: betekenis en populariteit naam.
Beschrijving van Ilse. Ilse is oorspronkelijk een naam van een waternimf maar kan ook verwijzen naar de naam Elisabeth wat gewijd aan God betekent. In andere landen dan Nederland is Ilse niet bekend. In 2009 schoot de naam Ilse omhoog in populariteit.

Contacteer ons

ilse media
ilse naam
wat betekent de naam ilse
erotiek met ilse
ilse de rooij contact
ilse games
ilse paulis wiki
ukrainian dating sites
dating